Blog de Bitanube

Entenent Flexbox: Simplificant la maquetació CSS
Publicat per Xavier Sbert, 19 de Febrer , 2024

Benvinguts a un altre emocionant viatge pel món del disseny web! En aquesta ocasió, explorarem un dels conceptes més valuosos en CSS: Flexbox.

Si alguna vegada t'has preguntat com els dissenyadors i desenvolupadors web aconsegueixen crear dissenys complexos i flexibles, aquest article t'ajudarà a comprendre què és Flexbox i com pots utilitzar-lo per a simplificar els teus dissenys web.

El Futur de la Realitat Augmentada a la Web
Publicat per Tiago Rodrigues, 7 de febrer, 2024

La Realitat Augmentada (RA) és una tecnologia que ha estat guanyant impuls en els últims anys, i el seu impacte en el món web és cada vegada més evident. La RA combina elements del món real amb elements digitals, creant experiències interactives i envolupants.

En aquest article, explorarem com la Realitat Augmentada està donant forma al futur de la web i alguns exemples on s'apliquen.

Desenvolupant el camí cap a l'excel·lència: 10 importants qualitats d'un programador Full-Stack Web Developer
Publicat per Robert Gherghel, 27 de Desembre, 2023

En el món de la tecnologia, on cada línia de codi pot donar vida a una nova aplicació o plataforma, ser un programador full-stack web developer va més enllà de dominar simplement els llenguatges de programació i les eines. Es tracta de conrear una sèrie de qualitats intrínseques que no sols fomentaran l'èxit professional, sinó que també impulsaran el progrés continu en el lloc de treball. En aquest article, explorarem algunes d'aquestes qualitats essencials que defineixen a un bon programador full-stack i com poden obrir les portes cap a un futur prometedor.

Màrqueting sostenible i responsable
Publicat per Sergi Mateu, 12 de Desembre, 2023

A l'era actual, on la consciència ambiental i social està en constant creixement, les empreses han començat a reconèixer la importància d'incorporar pràctiques de màrqueting sostenible i responsable en les seves estratègies.

Aquesta evolució no sols respon a la necessitat de preservar el nostre planeta, sinó també a la demanda dels consumidors que busquen donar suport a marques compromeses amb valors ètics i responsabilitat social.

La formació continuada a l'empresa
Publicat per Jordi Montero, 20 de Novembre, 2023

És innegable la importància de la formació, però, en la pràctica, aquesta no es dona amb la freqüència que voldríem. Quina és la raó darrere d'aquesta bretxa?

Bàsicament, existeixen dues opcions: els empleats es formen per si mateixos o l'empresa ajuda a què els seus empleats es formin.

Drupal 10: Per què hauries d'actualitzar el teu lloc web
Publicat per Paulo Dias, 8 de Novembre, 2023

Drupal 10 és l'última versió del popular sistema de gestió de continguts (CMS) que ofereix millores i novetats tant per a desenvolupadors com per a usuaris de llocs web.

En aquest article, et presentarem alguns motius pels quals hauries d'actualitzar el teu lloc a Drupal 10, així com els beneficis que obtindràs en fer-ho i els riscos de no fer-ho.

Sass: Elevant el poder del CSS al següent nivell
Publicat per Xavier Sbert, 30 d'Octubre, 2023

En el fascinant món del desenvolupament web, el CSS és el llenguatge que dóna vida i estil a les nostres pàgines. Però, què passaria si et digués que hi ha una forma de potenciar el CSS i portar-lo al següent nivell? Benvingut a Sass!

En aquest bloc, et farem una introducció a aquest pre-processador de fulls d'estil i et mostrarem per què s'ha convertit en una eina imprescindible per a molts desenvolupadors front-end.

El Futur de la Intel·ligència Artificial i el seu Impacte en la Societat
Publicat per Tiago Rodrigues, 21 de juliol, 2023

Hola, amants de la tecnologia! La intel·ligència artificial (IA) s'ha convertit en una de les tecnologies més prometedores i transformadores del nostre temps.

Amb avanços ràpids i innovadors, la IA està deixant una empremta indeleble en nombrosos aspectes de la nostra societat. Des de l'automatització de tasques fins a la presa de decisions complexes, la IA està canviant la forma en què vivim i treballem.

L'aprenentatge de Drupal. Quan difícil és?
Publicat per Paulo Dias, 14 de juliol, 2023

Quan parlem de desenvolupament web, en un moment o un altre, busquem la tecnologia ideal per fer llocs web. Ja sigui per a ús personal o professional, sempre volem trobar el millor del millor.

Un dels factors clau en aquesta recerca és determinar quan difícil és aprendre una determinada tecnologia. Doncs bé, avui parlem de Drupal i com ha estat el nostre aprenentatge en aquesta tecnologia.

Com el Storytelling és clau en el Màrqueting Digital
Publicat per Sergi Mateu, 2 de juny, 2023

Avui, al blog de Bitanube, explorarem una tècnica màgica que pot portar la teva estratègia de màrqueting digital al següent nivell: el storytelling! Prepara't per embarcar-te en un viatge on les paraules es transformen en grans històries que atreuen clients potencials. Estàs llest? Doncs, endavant!
L'art d’explicar històries:
El storytelling és l'art d’explicar històries de manera persuasiva i atractiva. Des de temps immemorials, els éssers humans hem estat captivats per les narracions. Des de les pintures rupestres fins als best-sellers contemporanis, les històries ens envolten i ens transporten a diferents mons. I en l'ample univers del màrqueting digital, el storytelling és una eina poderosa per connectar amb la teva audiència.

Què cal saber per escollir un gestor de continguts per la vostra web?
Publicat per Jordi Montero,1 de juny, 2023

Comencem pel principi. Necessiteu un lloc web. Ha de reflectir la bona imatge de l'empresa, ha de vendre, ha de ser fàcil gestionar-la i com no, la necessitem ben aviat i ha de ser econòmica! És un principi freqüent i normal, però cal tenir en compte alguns aspectes per entendre que no és evident acomplir totes les expectatives, perquè algunes d'elles són per definició contradictòries. Ara bé, no vol dir que sigui impossible. Només cal identificar les parts per obtenir el millor resultat possible.

La clau, el gestor de continguts. És a dir, la part de la web, invisible pels usuaris, que ens permetrà gestionar la informació que hi volem publicar.

Google Analytics: El teu detectiu de dades 24/7
Publicat per Sergi Mateu,31 de maig, 2023

Benvinguts al fascinant món de les dades web! Alguna vegada t'has preguntat com saber qui visita el teu lloc web, quines pàgines són les més llegides o quant temps passen els teus usuaris en elles? Doncs deixa'm dir-te que existeix una eina màgica que pot respondre a aquestes preguntes i moltes més. Sí, ho has encertat! Estic parlant de Google Analytics, el Sant Grial de l'anàlisi web.

Ara potser et preguntes: "Per què diantres necessito Google Analytics en el meu lloc web?". Avui us volem presentar algunes de les raons clau.

Contacte

Ens prenem un cafè?

Ens agrada crear projectes innovadors amb una mentalitat oberta i creativa. Sentiu-vos lliures per demanar tot el que necessiteu i mirarem de respondre tan aviat ens sigui possible. A Bitanube tot és possible.

Escriba su consulta
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics
Visitins
(+376) 81 74 74 ( Fixe )
Avda. Través 21B - Casa Bons - La Massana - Andorra
Dilluns a Dijous de 9.00h-14.00h i 16.00h-18.00h Divendres de 9.00h-14.00h